Logo

Melonsalat med røget mørbrad og rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 melon (ikke vandmelon)
12 skiver røget mørbrad
2 soltørrede tomater
1 lille rødløg
60 g TROPE Salat Topping Thai
2 slags salater
1 tsk limesaft

Skær melonen i tern og mørbraden i tynde strimler.
Steg mørbraden sprød på panden eller i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter.
Lad den afkøle og skær den i helt små stykker.
Hak rødløget fint og skær de soltørrede tomater i små strimler.
Bland alle ingredienserne lige inden servering og drys Salat Topping Thai hen over.

Dekorer med salatbladene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her