Logo

Citronpesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En pesto som er friskere og lidt mindre fed i smagen end den originale, og lidt billigere fordi vi ikke bruger parmesan.

1 stor potte basilikum
Saften af ½ citron
4 spsk pinjekerner
4 fed hvidløg
lidt salt
1 ½ dl olivenolie

Blend alle ingredienser undtagen olivenolien (evt. med en stavblender) Det behøver ikke at være helt findelt. Tilsæt olivenolien lidt efter lidt mens der blendes.

Serveres koldt til frisklavet pasta. Gerne med lidt friskrevet parmesan. Pesto er ret stærkt i smagen, så man skal ikke bruge mere end et par spiseskefulde pr. portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her