Logo

Moutardesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En mælkesauce (bechamel) tilsættes nedkogt fiskefond og koges jævn. Smages til med sennep, hakket persille og purløg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PeanutbuttersauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ceasar salat med frisk parmesanost og brødcroutonerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PærekompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Makron-æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os