Logo

Mynte-Kinaradise-Chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


1 håndfuld groft hakket mynte
120 gram kinaradise (evt. ræddike)
1 stk lille hakket løg
8-10 stk friske grønne chilier
2 spsk lime- eller citronsaft
2 tsk salt
ca. 2 spsk vand

I en blender kommes mynte, kinaradise, løg, chili, lime- eller citronsaft, salt og lige vand nok til at blende. Blend 3-4 minutter eller til det er glat. Chutneyen har en dejlig frisk smag af mynte og kinaradise.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her