Logo

Nøddekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g små vaskede kartofler
1 rødløg
20 g hasselnøddeflager
persille
smør
 
Kartoflerne koges med skræl, halveres og kommes i et ovnfast fad sammen med rødløg i tynde både, hasselnøddeflager, hakket persille, smør, salt og peber.
Steges i ovnen ved 200°C i ca. 15 min.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her