Logo

Nøddestegte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg asparges- eller små pillekartofler
en stor klat smør
50 g hasselnøddeflager
lidt friskkværnet peber
evt. et fed presset hvidløg
 
Skrub og kog godt 1 kg asparges- eller små pillekartofler i saltet vand til de netop er møre. Tag dem op og pil dem.
Det gør ikke noget, de bliver kolde først, så er det ikke så besværligt.
Smelt en stor klat smør i en meget stor sauterpande eller i en god,
tykbundet gryde og steg kartoflerne gyldne, mens du vender dem jævnligt.
Når de er smukt gyldne, tilsættes 50 g hasselnøddeflager, lidt
friskkværnet peber og evt. et fed presset hvidløg.
Lad nødderne brune med, men hold godt øje med dem, de må ikke blive sorte.
Kartoflerne passer godt til fx fisk, svinemørbrad og vildt. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her