Logo

Orangesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 appelsiner
½ iecbergsalat
1 dl fløde
25 g hasselnøddeflager

Appelsin fileter skæres ud. Pres saften ud af lamellerne.
Tilsæt appelsinsaften fløden, lad den derefter stå ude i stue temperatur i ca. 1 time.
Sættes derefter på køl. Salaten skæres i strimler. Bland med appelsinfileterne.
Rist hasselnødderne på tør pande, og kom det oven på salaten.
Dressing hældes over, eller serveres a 'part

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her