Logo

Ovnbagt fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fennikel
1 fed hvidløg
salt og peber
50 g smør
hvidvin

Skær stilkene af fenniklerne, skær dem i ½ centimeter tykke skiver og hak toppene.
Læg skiver og toppe i et ovnfast fad, hak hvidløgsfeddet og fordel det mellem fennikelskiverne.
Smørret skæres i tynde skiver, som fordeles i fadet. Drys med havsalt, peber, bland det hele sammen og hæld hvidvin ved.
Krøl et stykke bagepapir sammen og gør det vådt og bred det derefter ud over retten. På denne måde damper fenniklerne i deres egen væde. Fadet stilles i en 220-230 varm ovn til de er næsten møre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her