Logo

Pastarella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

500 g pasta
4 æg


Varm pastaen i kogene vand til den er blød, slå æggene ud på en stegepande og lad den blive gul i det, men knus æggemassen og så det bliver fyld.
Hæld pastaen i og vend rundt med den, så den er klar og kan serveres.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SquashlasagneMed et glas god tomatsauce og en brik hytteost, er denne dejlige grønne lasagne hurtigt...
• Pasta med venusmuslinger og estragonPrøv venusmuslinger, de er meget lækre, her serveret med estragon og frisk spaghetti
• Spaghetti alla carbonaraOpskrift på den bedste pasta med bacon. Carbonara-saucen er en typisk specialitet fra...
• RabarberisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os