Logo

Pastasalat med asparges og røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pastasalat med asparges og røget laks

Danske asparges - så er det forår! 

250 g penne
2 bdt. grønne asparges i kvarte (ca. 400 g)
3 forårsløg i tynde strimler (ca. 50 g)
2 skiver røget laks i strimler
Tilbehør: Brød

Diverse salatblade, fx frissé, egeblad eller rødsalat

Dressing:
3 spsk mayonnaise
1 dl syrnet fløde 9%
11/2 spsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
1 spsk hakket frisk estragon
1 spsk blå birkes


Rør alle ingredienser til dressingen sammen.

Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisning på posen.

Kom de grønne asparges i gryden 1 min. før pastaen er kogt færdig.

Dyp pasta og asparges i koldt vand og lad det dryppe af.

Gem lidt af kogevandet.
Bland forsigtigt pasta og asparges med dressing, forårsløg og røget laks, spæd med lidt af kogevandet, hvis det virker for tørt.

Anret salaten i en skål foret med salat. 

Server med flutes eller andet godt hvedebrød.

Grønsager pr. person: ca. 125 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squashsalat med tomat og basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærsalat og vanilleis-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tapenade og pestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• StikkelsbærfoolEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os