Logo

Peber-aïoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 æggeblomme
1 fed presset hvidløg
1/4 tsk salt
1 tsk vineddike
1 lille tsk knust rosa peberkorn
1 lille tsk knust grøn peber i lage
1 1/2-2 dl olivenolie
 
Bland æggeblommer, hvidløg, salt og vineddike og rosa peber i en skål.
Hæld olien i dråbevis i begyndelsen og pisk kraftigt.
Fortsæt med mere olie ad gangen, til al olien er brugt.
Smag til med groft peber og pisk evt. lidt vand i, hvis saucen virker for
tyk.

Velegnet som dip til grønsager.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gourmet sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sauce EspagnoleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsager blancherede 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken med ribs og solbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os