Logo

Æbletærte med abrikos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

1 kg æbler

ca. 100 g sukker

2 tsk kanel

ca. 2 dl piskefløde

2-3 dl abrikospuré

 

Æblerne skrælles og skæres ud i både.

De lægges i et smurt, sukkerdrysset, ildfast fad, og der drysses med sukker og kanel.

Flø­den hældes over, og det sættes i ovnen ved 200°C ca. 20 min.

Desserten tages ud af ovnen, og abrikospuré fordeles over.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her