195 g  hvedemel 
35 g  flormelis 
1 tsk  bagepulver 
100 g  margarine (i små stykker) 
¾ dl  mælk 
1 lille bæger cremefraiche 38 %  
syrlige æbler uden skræl i tynde både 
kanel 
sukker 
smør små klatter 
 
Hvedemel, flormelis og bagepulver blandes. Margarinen tilsættes og 
dejen smuldres sammen, så det ligner reven ost. Mælken tilsættes og 
dejen samles. 
Dejen stilles koldt i 30 min. 
Dejen rulles tyndt ud og en lille smurt/bagepapir beklædt tærteform 
beklædes med dejen. 
cremefraiche fordeles på tærtebunden. 
Æblebådene lægges taglagt på cremefraiche. 
Æblerne drysses med kanel og sukker. 
Smørklatter fordeles herover. 
Bages ved 200ºC i 20-25 minutter (alm. ovn).
 
Tips: Den nybagte tærte serveres med kold cremefraiche.