Logo

Æbletærte 8

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

195 g hvedemel
35 g flormelis
1 tsk bagepulver
100 g margarine (i små stykker)
¾ dl mælk
1 lille bæger cremefraiche 38 % 
syrlige æbler uden skræl i tynde både
kanel
sukker
smør små klatter
 
Hvedemel, flormelis og bagepulver blandes. Margarinen tilsættes og
dejen smuldres sammen, så det ligner reven ost. Mælken tilsættes og
dejen samles.
Dejen stilles koldt i 30 min.
Dejen rulles tyndt ud og en lille smurt/bagepapir beklædt tærteform
beklædes med dejen.
cremefraiche fordeles på tærtebunden.
Æblebådene lægges taglagt på cremefraiche.
Æblerne drysses med kanel og sukker.
Smørklatter fordeles herover.
Bages ved 200ºC i 20-25 minutter (alm. ovn).

 
Tips: Den nybagte tærte serveres med kold cremefraiche. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her