Logo

Æbletærte 8

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

195 g hvedemel
35 g flormelis
1 tsk bagepulver
100 g margarine (i små stykker)
3/4 dl mælk
1 lille bæger cremefraiche 38 % 
syrlige æbler uden skræl i tynde både
kanel
sukker
smør små klatter
 
Hvedemel, flormelis og bagepulver blandes. Margarinen tilsættes og
dejen smuldres sammen, så det ligner reven ost. Mælken tilsættes og
dejen samles.
Dejen stilles koldt i 30 min.
Dejen rulles tyndt ud og en lille smurt/bagepapir beklædt tærteform
beklædes med dejen.
cremefraiche fordeles på tærtebunden.
Æblebådene lægges taglagt på cremefraiche.
Æblerne drysses med kanel og sukker.
Smørklatter fordeles herover.
Bages ved 200ºC i 20-25 minutter (alm. ovn).

 
Tips: Den nybagte tærte serveres med kold cremefraiche. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PebermyntesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DajmisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærkage med romHer er en supper lækker om nem kage med blåbær. Kagen er perfekt som let dessert til...
• Bagt æble med vaniljeyoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os