Logo

Æbletærte med abrikos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

1 kg æbler

ca. 100 g sukker

2 tsk kanel

ca. 2 dl piskefløde

2-3 dl abrikospuré

 

Æblerne skrælles og skæres ud i både.

De lægges i et smurt, sukkerdrysset, ildfast fad, og der drysses med sukker og kanel.

Flø­den hældes over, og det sættes i ovnen ved 200°C ca. 20 min.

Desserten tages ud af ovnen, og abrikospuré fordeles over.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbærparfait med jordbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med rødvinspocherede fignerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is i kræmmerhusEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærparfait med yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os