Logo

Persillerødder og kartofler bagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Utrolig let ret med persillerødder, kartofler og selleri, der skrælles og sættes i ovnen, hvor det stort set passer sig selv. Smager godt til blandt andet kød og kylling.

 

2 persillerødder, skrællede
½ selleri, skrællet
2-3 bagekartofler, skrællede
olivenolie til stegning
salt
peber

Skær persillerødder, selleri og kartofler i tern på ca. 4 - 5 cm. Vend dem i lidt olivenolie, salt og peber.
Læg det hele i en smurt bradepande.


Bag i en varm ovn, 200ºC ca. 40 minutter.

 
Sluk for ovnen og lad hvile 10 minutter inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her