Logo

Persillesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 spsk balsamico
5 spsk olivenolie
1 bdt bredbladet persille
1 bdt rucola salat
1 lille bakke feldsalat
50 g parmesanost
evt. lidt friseesalat

Rens og pluk alle salaterne og persillen.
Vend dem først i olien, dernæst i balsamicoen.
Med en tyndskræller skrælles tynde flager af parmesanosten.
Det hele vendes sammen.
Serveres til fx.
Tomatrisotto med peberfrugt og persillesalat med godt brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BarbariDette fladbrød stammer oprideligt fra Iran og er meget sprødt i det overfladen pensles med...
• Oksefond AEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærsorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!