Logo

Pommes chips 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ kg kartofler
500 g olie eller friturefedt
salt

Kartoflerne skrælles, høvles i tynde skiver, lægges i blød i koldt vand og tørres omhyggeligt i et viskestykke.
Fedtstoffet varmes op til 180º. Kartoffelskiverne lægges i fedtstoffet i må portioner ad gangen og steges gyldne og sprøde i 1 ½ - 2 min.
Kom endelig ikke for mange i på en gang. Så hænger de sammen og bliver ikke pænt og regelmæssigt brune.
Tag kartoffelskiverne op med en hulske, læg dem et øjeblik på fedtsugende papir og drys dem med groft salt, lige inden de serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her