Logo

Ananassorbet med frugtcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl vand
250 g sukker
2 modne ananas
½ dl citronsaft
 
Frugtcoulis:
300 g hindbær
200 g jordbær
50 gr flormelis
 
Vand og sukker koges til en lage, der afkøles.
Begge ananas skæres i skiver.
Skrælles og stokken fjernes.
Der gemmes 2 skiver til pynt.
Resten blendes til en fin mos og blandes til med sukkerlage og citronsaft. Blandingen hældes i en fryseform.
Fryses i 3-5 timer. Der røres undervejs.
 

Frugtcoulis: Hindbær blendes og presses igennem en sigte.
Jordbær blendes med flormelis og røres sammen med hindbærrene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her