Logo

Flødeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 Æggeblommer
1 dl sukker
½ l Piskefløde
3 Æggehvider

Smagsstof :
Vanillie
Hakkede Nødder
Hakket Chokolade

Æggeblommerne piskes godt sammen med sukkeret.
Pisk fløden til skum og hældes i skålen.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtig med det andet. ( man må ikke rører det i )
Nu tilsættes et smagsstof efter behov og det skal også vendes forsigtig i og ikke røres i.
Nu er isen klar til at komme i skåle, forme osv. og derefter i fryseren. Rør flere gange i isen under indfrysningen, for at undgå iskrystaller.

Tips: Smagsstofferne kan bruges sammen eller hver for sig

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her