Logo

Flødeis - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 dl piskefløde
1 æg
vanilje
sødestof
25 g frugt
 
Piskefløden piskes til skum.
Æggeblommen piskes med vaniljekorn og 1/2 tsk sødestof.
Flødeskummet tilsættes og til slut den piskede æggehvide (kan undværes, men så bliver portionen mindre).
Isen kan blandes med jordbærskiver eller syltet appelsinskal eller mandarinstykker.
Isen kommes i en form og fryses i løbet af 3-4 timer i køleskabets frostrum.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varm æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær MarieEn kage med skønne danske jordbær er perfekt sommermad og dessert
• ÆblepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os