Logo

Flødeis - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl piskefløde
1 æg
vanilje
sødestof
25 g frugt
 
Piskefløden piskes til skum.
Æggeblommen piskes med vaniljekorn og ½ tsk sødestof.
Flødeskummet tilsættes og til slut den piskede æggehvide (kan undværes, men så bliver portionen mindre).
Isen kan blandes med jordbærskiver eller syltet appelsinskal eller mandarinstykker.
Isen kommes i en form og fryses i løbet af 3-4 timer i køleskabets frostrum.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her