Logo

Flødeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 Æggeblommer
1 dl sukker
1/2 l Piskefløde
3 Æggehvider

Smagsstof :
Vanillie
Hakkede Nødder
Hakket Chokolade

Æggeblommerne piskes godt sammen med sukkeret.
Pisk fløden til skum og hældes i skålen.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtig med det andet. ( man må ikke rører det i )
Nu tilsættes et smagsstof efter behov og det skal også vendes forsigtig i og ikke røres i.
Nu er isen klar til at komme i skåle, forme osv. og derefter i fryseren. Rør flere gange i isen under indfrysningen, for at undgå iskrystaller.

Tips: Smagsstofferne kan bruges sammen eller hver for sig
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lakrids panna cotta med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BikubeEn bikube er en dessert, lavet af marengs, piskefløde og mørk chokolade, så helt sund er...
• Marengsreder med citruskompotSuper lækker opskrift på marengsreder med appelsin og citron. En skøn og sommerlig kage,...
• Lakrids panna cotta med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os