Logo

Flødeis 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

2 æggeblommer
2 spsk flormelis
½ vaniljestang
2½ dl piskefløde

* Tilberedning

Pisk æggeblommerne tykke og skummende med flormelis.
Skrab kornene af den flækkede vaniljestang og kom dem i.
Pisk fløden stiv og bland den forsigtigt og omhyggeligt med æggemassen.
Kom blandingen i en form og stil den godt et par timer i fryseren.
Rør i den nogle gange, indtil den begynder at stivne, så æggeblommerne ikke samler sig på bunden.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?