Logo

Flødeis 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggeblommer
2 spsk flormelis
1/2 vaniljestang
2 1/2 dl piskefløde

Pisk æggeblommerne tykke og skummende med flormelis.
Skrab kornene af den flækkede vaniljestang og kom dem i.
Pisk fløden stiv og bland den forsigtigt og omhyggeligt med æggemassen.
Kom blandingen i en form og stil den godt et par timer i fryseren.
Rør i den nogle gange, indtil den begynder at stivne, så æggeblommerne ikke samler sig på bunden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 2,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Små mandeltærter med solbærkvarkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift på FrugtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjysk koldskålDet er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan...
• Små mandeltærter med solbærkvarkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os