Logo

Flødeis med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ l. piskefløde
5 æggeblommer
75 g sukker
1 tsk Vanillesukker
50 g chokolade
 
Fløden piskes meget stiv.
Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes godt.
Det hele vendes sammen med chokolade i passende stykker, kommes i en
form og fryses.
 
Tips: Chokoladen kan erstattes med andet fyld, fx. nødder eller most
banan eller pistage/marcipan.
Giver ca. 1 ½ l. færdig is
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?