Logo

Flødeis med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. piskefløde
5 æggeblommer
75 g sukker
1 tsk Vanillesukker
50 g chokolade
 
Fløden piskes meget stiv.
Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes godt.
Det hele vendes sammen med chokolade i passende stykker, kommes i en
form og fryses.
 
Tips: Chokoladen kan erstattes med andet fyld, fx. nødder eller most
banan eller pistage/marcipan.
Giver ca. 1 1/2 l. færdig is
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RababerkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken-is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande med abrikossauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RababerkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os