150 g  hvedemel
3 dl  mælk
1 knsp. salt
4 æg 
25 g  smeltet smør
1 spsk  sukker
1 pose mandelflager
smør til stegning
Fyld: 
Abrikos eller appelsinmarmelade 
1 spsk  flormelis
Rør hvedemel, mælk og salt sammen. Lad det hvile i mindst en halv time.
Rør 4 æg og 25 gram smeltet smør i dejen. 
Bag pandekagerne i smør på panden.
Der bliver 8-12 tynde pandekager alt efter pandens størrelse.
Rul pandekagerne eller fold dem i trekant med hver en skefuld abrikos 
eller appelsinmarmelade og læg den i et smurt ovnfast fad.
Drys pandekagerne med flormelis og mandelflager, og sæt fadet i en 
200°C varm ovn i 10 minutter.
Server pandekagerne med blød vaniljeis eller piskefløde. 
Har man en sjat appelsinlikør (Contreau), stående i barskabet, kan man stænke lidt med det, inden serveringen.