Logo

Dessertpandekager med creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dessertpandekager med creme

 

Dessertpandekagerne serveres med en lækker jordbærcreme.

4 personer. ca. 10 pandekager Arbejdstid: ca. 45 min. Bage-/kogetid: ca. 40 min.

 

#

100 g hvedemel

4 æg

½ økologisk citron

100 g smør

ca. 3½ dl mælk

lidt salt og sukker

lidt smør til panden

 

Bærcreme:

200 g cremefraiche 38%

1 stang vanilje

evt. flormelis eller flydende honning

500 g friske jordbær

 

Pynt:

frisk mynte eller citronmelisse

*

 

Pisk mel og æg sammen med fintrevet citronskal, og tilsæt varmt, smeltet smør.

Rør mælk i gradvist til passende tynd konsistens. Krydr med salt og sukker.

Bag pandekagerne på en varm pande (1820 cm) med en smule smør, til de er gyldne på begge sider.

Rør cremefraiche med vaniljekorn, og smag evt. til med flormelis eller honning.

Skyl og tør jordbærrene, nip haserne af, og skær dem i skiver. Vend dem i cremen.

Server pandekagerne med jordbærcreme, og pynt evt. med mynte eller citronmelisse.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?