Logo

Dessertpandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g hvedemel
3 dl mælk
1 knsp. salt
4 æg
25 g smeltet smør
1 spsk sukker
1 pose mandelflager
smør til stegning
Fyld:
Abrikos eller appelsinmarmelade
1 spsk flormelis

Rør hvedemel, mælk og salt sammen. Lad det hvile i mindst en halv time.
Rør 4 æg og 25 gram smeltet smør i dejen.
Bag pandekagerne i smør på panden.
Der bliver 8-12 tynde pandekager alt efter pandens størrelse.
Rul pandekagerne eller fold dem i trekant med hver en skefuld abrikos
eller appelsinmarmelade og læg den i et smurt ovnfast fad.
Drys pandekagerne med flormelis og mandelflager, og sæt fadet i en
200°C varm ovn i 10 minutter.
Server pandekagerne med blød vaniljeis eller piskefløde.
Har man en sjat appelsinlikør (Contreau), stående i barskabet, kan man stænke lidt med det, inden serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VandmelonsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Iskold lime- og melonlemonadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegratin - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VandmelonsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os