
 
Pandekagedejen er
rørt med revne æbler og rosiner og krydret med kanel. Server med en god
vaniljeis uhmm ... 
4 personer. Arbejdstid:
30 min. Bagetid: ca. 30 min. Fryseegnet 
 
#
150 g hvedemel 
1 tsk bagepulver 
1 tsk stødt kanel 
3 dl mælk 
3 æg 
4 æbler 
100 g mørke rosiner 
50 g smør til
stegning 
 
Tilbehør: 
½-¾ liter vaniljeis 
1-2 æbler 
*
 
Bland mel,
bagepulver og kanel. 
Pisk mælk og æg i
dejen. 
Skræl æblerne, og
riv dem groft. 
Rør dem i dejen
sammen med rosinerne. 
Smelt lidt smør på
en lille pande (ca. 18 cm i diameter) og kom ca. ⅔ dl dej på til en
pandekage. 
Steg i nogle min på
hver side. 
Fortsæt med resten
af dejen; der bliver ca. 8 pandekager. 
Server de lune
æblepandekager med vaniljeis og små sprøde æblestykker. 
 
