Logo

Stikkelsbærgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stikkelsbærgrød

 

Det er hurtigt og nemt at lave stikkelsbærgrød. Kog evt. et lille stykke vaniljestang eller hel kanel sammen med bærrene eller tilsæt lidt friske hyldeblomster det sidste minut af kogetiden.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 8 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Stikkelsbærgrød:

300 g stikkelsbær

2-3 spsk. sukker

Tilbehør:

fløde eller vaniljeis

*

Sådan laves Stikkelsbærgrød:

Nip stikkelsbærrene og sæt dem over i en gryde med 3 spsk vand.

Giv dem et opkog og lad dem simre til de akkurat brister - ca. 5 min.

Tilsæt sukker, kog igennem under omrøring og hæld grøden i en skål til afkøling.

Nyd grøden med fløde eller vaniljeis.

 

Tips: Du kan også bruge grøden til en trifli med creme og makroner eller til en fool, hvor du vender grøden med creme eller flødeskum.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her