Logo

Stikkelsbærchutney -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Stikkelsbærchutney -

Denne chutney harmonerer godt med lammekød eller fjerkræ.

# Ingredienser
1 kg gule eller grønne stikkelsbær
2 løg
100 g rosiner
400-800 g rå rørsukker
1 dl cidereddike
1 dl hvidvin
1 cm reven frisk ingefør
½ tsk stødt gurkemeje
1-2 grønne chili

* Tilberedning

Hak løg og chili groft og kom alle ingredienser i en gryde.
Lad chut­ney'en simre i 1½-2 timer.
Hæld chutney på skoldede glas og luk dem godt til.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her