Logo

Stikkelsbærgrød med fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stikkelsbærgrød med fløde

 

Desserten er en klassisk stikkelsbærgrød, der netop nu kan laves af friske grønne eller røde stikkelsbær.

Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10min. Fryse-egnet (ca. 4 personer)

 

#

750 g stikkelsbær

250 g sukker

3 dl vand

½ dl kartoffelmel

 

Drys: mandler (hakkede)

Tilbehør: piskefløde eller mælk

*

 

Skyl stikkelsbærrene og klip blomster og stilke af.

Læg dem i en gryde med sukker og 2½ dl vand og kog dem møre ca. 10 min.

 

Rør kartoffelmel ud i resten af vandet.

Tag gryden af varmen og rør jævningen i grøden må ikke koge.

Hæld grøden i en skål og drys et tyndt lag sukker på toppen, så grøden ikke trækker skind.

 

Server stikkelsbærgrøden afkølet med fløde eller mælk og drys med hakkede mandler.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?