Logo

Stikkelsbærgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stikkelsbærgrød

 

Det er hurtigt og nemt at lave stikkelsbærgrød. Kog evt. et lille stykke vaniljestang eller hel kanel sammen med bærrene eller tilsæt lidt friske hyldeblomster det sidste minut af kogetiden.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 8 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Stikkelsbærgrød:

300 g stikkelsbær

2-3 spsk. sukker

Tilbehør:

fløde eller vaniljeis

*

Sådan laves Stikkelsbærgrød:

Nip stikkelsbærrene og sæt dem over i en gryde med 3 spsk vand.

Giv dem et opkog og lad dem simre til de akkurat brister - ca. 5 min.

Tilsæt sukker, kog igennem under omrøring og hæld grøden i en skål til afkøling.

Nyd grøden med fløde eller vaniljeis.

 

Tips: Du kan også bruge grøden til en trifli med creme og makroner eller til en fool, hvor du vender grøden med creme eller flødeskum.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• StikkelsbærStikkelsbær har en let sød-syrlig smag og bærrene kan bruges i marmelade, kompot og i...
• Stikkelsbærgrød med flødeDesserten er en klassisk stikkelsbærgrød, der netop nu kan laves af friske grønne eller...
• Stikkelsbærgrød med flødeskumDesserten er en dejlig klassiker: Grød kogt på stikkelsbær. Har du friske hyldeblomster...
• Is med karamelliseret ananasPrøv denne skønne lyndessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os