Logo

Ananassorbet med blommesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4-6 personer)
 
½ l vand
350 g sukker
½ ananas
4 blommer
1 skvæt vinaigre
Lidt vand
50 g sød vin
 
Kog en sukkerlage på vand og 250 g sukker. Køl af.
Kør ananas og sukkerlage på en blender og passer det gennem et dørslag.
Hæld siruppen i en skål og frys den.
Skær blommerne i skiver og kog med lidt vand og vinaigre.
Pres gennem et dørslag.
Blend den frosne ananassorbet med den søde vin.
Ske lidt blommesauce op på tallerkener og anret ananassorbeten ovenpå.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?