Logo

Ananassorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g sukker
1/2 dl vand
500 g pureret ananaskød
saften fra 1 lime
8-12 tynde skiver ananas fra en lille ananas
8-12 gardeniablomster
ananasblade
 
Opløs sukkeret i småkogende vand, og lad det afkøle til stuetemperatur.
Skær ananassen i mindre stykker, og purer med foodprocessor.
Tilsæt sukkervandet pureret ananaskød og limesaft, og rør det sammen.
Hæld det hele gennem en si.
Fryses i en plasticbeholder med låg på i ca. 4 timer, rør undervejs.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dwights Bananer i RødvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberskum - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisk mango med bærsauce En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dwights Bananer i RødvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os