Logo

Ananassorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g sukker
1/2 dl vand
500 g pureret ananaskød
saften fra 1 lime
8-12 tynde skiver ananas fra en lille ananas
8-12 gardeniablomster
ananasblade
 
Opløs sukkeret i småkogende vand, og lad det afkøle til stuetemperatur.
Skær ananassen i mindre stykker, og purer med foodprocessor.
Tilsæt sukkervandet pureret ananaskød og limesaft, og rør det sammen.
Hæld det hele gennem en si.
Fryses i en plasticbeholder med låg på i ca. 4 timer, rør undervejs.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grundopskrift på FrugtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjysk koldskålDet er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan...
• Hvid chokoladeparfait på mazarinbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift for fin fløde-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!