Logo

Ananassorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g sukker
½ dl vand
500 g pureret ananaskød
saften fra 1 lime
8-12 tynde skiver ananas fra en lille ananas
8-12 gardeniablomster
ananasblade
 
Opløs sukkeret i småkogende vand, og lad det afkøle til stuetemperatur.
Skær ananassen i mindre stykker, og purer med foodprocessor.
Tilsæt sukkervandet pureret ananaskød og limesaft, og rør det sammen.
Hæld det hele gennem en si.
Fryses i en plasticbeholder med låg på i ca. 4 timer, rør undervejs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du solceller?



Effektiv reklame - klik her