Logo

Ananassorbet med frugtcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 dl vand
250 g sukker
2 modne ananas
1/2 dl citronsaft
 
Frugtcoulis:
300 g hindbær
200 g jordbær
50 gr flormelis
 
Vand og sukker koges til en lage, der afkøles.
Begge ananas skæres i skiver.
Skrælles og stokken fjernes.
Der gemmes 2 skiver til pynt.
Resten blendes til en fin mos og blandes til med sukkerlage og citronsaft. Blandingen hældes i en fryseform.
Fryses i 3-5 timer. Der røres undervejs.
 

Frugtcoulis: Hindbær blendes og presses igennem en sigte.
Jordbær blendes med flormelis og røres sammen med hindbærrene.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananasskiver i krydret sauceGør brug af den friske ananas, som kan købes året rundt og server den varm med en herlig...
• Koteletter med ostefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer à la VenezuelaSpændende og sød latianamerikansk inspireret banandessert hvor bananerne flamberes i rom...
• Ananasskiver i krydret sauceGør brug af den friske ananas, som kan købes året rundt og server den varm med en herlig...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!