Logo

Frittelle di mele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

Dej:
50 g smør
1/8 l mælk
100 g hvedemel
½ tsk bagepulver
3 æg
1 prise salt

Æblerne:
2 store æbler
3 spsk sukker
1 dl rødvin
olie til udbagning
Yderligere:
2 spsk sukker
½ tsk finthakket mynte

Smør og mælk opvarmes og hældes i skål. Melet røres sammen med bagepulveret og blandes i mælken. Del æggene i hvider og blommer. Pisk blommerne sammen og bland det i dejen. Stil dejen på køl 1 time.
Imellemtiden skrælles æblerne og kernehuset udstikkes. Skæres i 7 mm tynde ringe, bestrøes med sukker og overhældes med rødvin. Lad dem trække 15 min. i marinaden. Tag æbleringene og tør dem i køkkenrulle. Bland sukker med finthakket mynte.
Æggehviderne piskes stive sammen med en prise salt og vendes forsigtigt i dejen.
Olien opvarmes. Æbleringede stikkes enkeltvis med en gaffel og dyppes i den varme olie og bages til de er gyldenbrune. Lægges på fedtsugende papir og vendes i myntesukkeret mens de stadig er varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her