Logo

Ananassorbet med jordbærpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

550 g ananas fra dåse
2 dl vand
120 g sukker til sorbet
2 æggehvider
150 g jordbær
40 g sukker til jordbærpure

   
Vand og sukker koges i 10 min ved høj varme og afkøles derefter.
Ananaskødet blendes til mos og blandes i sukkerlagen, blandingen hældes i
en fryseform og stilles i fryseren, til isen er grødet, ca 1/2 time.
Æggehviderne piskes stive og vendes i isen som sættes i fryseren igen i 6
timer.
Jordbærrene blendes fint sammen med sukkeret og sies.
10 min inden servering tages isen op af fryseren og stilles i køleskab, inden
den anrettes i portionsglas.
Jordbærpureen hældes over, og den er klar til servering. 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Riskage med abrikos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat - fedtfattigHvis du vil tabe dig; En portion svarende til 1⁄6 af hele frugtsalaten kan spises som...
• Softice med jordbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Riskage med abrikos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os