Logo

Pommes croquette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

melede kartofler
100 gram smør pr kg kartofler
4 æggeblommer
salt
peber
hvedemel
udpisket æggehvide
rasp
friture

Melede kartofler koges puremøre, køler og røres op med 100 gram smør pr kg kartofler. Kommes derefter over varmen med 4 æggeblommer rørt i og krydres med salt og peber.
Kartoffelmosen sprøjtes som toppe/kugler eller stænger, afkøles, paneres i hvedemel, så udpisket æggehvide og tilsidst rasp.
Bages hurtigt i friture og afkøles.

Tips: Mosen kan tilsættes forskellige sauterede urter, krydderurter m.m. og raspen kan også erstattes med knuste nødder eller mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her