Logo

Pommes Macaire

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indmaden af bagte kartofler pureres og monteres med ca. 100 g smør pr kg mos, krydres med salt og peber.
Kartoffeldejen udrulles i 2 cm tykkelse og udstikkes i runde skiver efter formål, bages gyldne i klaret smør.
Anvendes som underlag for tournedos, kalvemedaillons m.m.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her