Logo

Rød julesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 hårdkogte æg
2 æble
8 skiver syltet rødbede
1 julesalat
1 ½ dl cremefraiche
2 spsk reven peberrod

Æggene pilles. Æblerne skylles og udkernes.
Skær 2 af æggene i halve, æblerne og rødbederne i små stykker og snit
julesalaten.
Bland det hele forsigtigt.
Smag cremefraiche til med den revne peberrod, kom det i salaten eller
server det til.
Skær det tredie æg i kvarte og pynt med det.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her