Logo

Varm bærsauce til dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g bær evt. frosne
1,5 dl vand
4-6 spsk sukker
saft fra ½-1 lime
evt. ½ stang vanilje

Hæld bær, vand, sukker og evt. korn fra vaniljestangen i wokpanden.
Varm det op ved høj varme, så det koger kraftigt op, smag til med saft fra lime og evt. mere sukker og server til dessert. 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her