Logo

Varm budding med sukrede bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
4 spsk sukker
2 spsk hvedemel
reven skal af ½ citron
250 g cremefraiche 18%
smør eller margarine til formen
sukker
jordbær eller hindbær i skiver
 
Del æggene og kom æggeblommerne i én skål og hviderne i en anden, uden at der kommer æggeblomme i hviderne.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Tilsæt hvedemel, reven citronskal og cremefraiche.
Rør det hele til en jævn og fin dej.
Pisk æggehviderne til hårdt skum.
Vend dem i dejen med lette tag, rør ikke længere end nødvendigt, så går
luften ud af hviderne.
Hæld hviderne i en smurt ovnfast form.
Bages ved 175ºC til den er gylden, ca 30 min.
Drys bærrene med sukker, pynt med dem og servér buddingen varm.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblegratin - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærmousse 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Juleaften En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegratin - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!