Logo

Varm bærsauce til dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g bær evt. frosne
1,5 dl vand
4-6 spsk sukker
saft fra 1/2-1 lime
evt. 1/2 stang vanilje

Hæld bær, vand, sukker og evt. korn fra vaniljestangen i wokpanden.
Varm det op ved høj varme, så det koger kraftigt op, smag til med saft fra lime og evt. mere sukker og server til dessert. 

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikoskage med ribssirupAbrikoser, kardemomme og ribs viser sig at være en god kombination. Ribssirup dryppes over...
• KirsebærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinris 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikoskage med ribssirupAbrikoser, kardemomme og ribs viser sig at være en god kombination. Ribssirup dryppes over...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os