Logo

Varm bananasplit

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 bananer
100 g chokoladeknapper
1 lille pose mandelsplitter
1 dl piskefløde
8 kugler is

Skyl bananerne, de skal ikke skrælles.
Læg dem så de ikke triller i et fad. Flæk dem på langs.
Pres chokoladeknapper og mandelsplitter ned i frugtkødet, og stil dem i en forvarmet ovn v. 100ºC i ca. 10 min.
Hold øje med dem, chokoladen skal smelte, men må ikke branke.
Server med flødeskum og is.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvide nougatæg med jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm mannagrynsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i vin roséEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HvidvinsfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os