Logo

Vanillieis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æggeblommer
250 g sukker
1 stang vanilje
½ l. mælk
2 ½ dl fløde

Kom æggeblommer og sukker i en skål og skrab vaniljekornene i.
Pisk sammen. Bring mælken i kog med resten af vaniljen.
Hæld mælken i æggeblandingen mens der piskes.
Hæld tilbage i gryden og varm det op. Det må ikke koge.
Pisk hele tiden. Tag den fra varmen og pisk mens det svaler.
Bland fløden i, hæld i en form og frys.
Rør nogle gange under indfrysning
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HerregårdsæblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyroler kirsebærkage i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt parfait med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HerregårdsæblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!