Logo

Rødkålssalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ rødkål 500 g
1-1 ½ dl tyttebærsyltetøj
3 spsk vineddike
4 små clementiner
3 små pigeon æbler

Snit rødkålen på tværs i meget tynde strimler. Bland den sammen med syltetøj, eddike og clementiner i både. Lad salaten trække mindst 1 time i køleskabet. Fjern kernehuset på æblerne og skær dem i tynde ringe. Bland dem i salaten, lige inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her