3 dl  økologisk kærnemælk 
25 g  gær 
½ tsk  salt 
250-300 g  hvedemel 
50 g  müsli 
3 dråber olie
 
Müslien blendes sammen med kærnemælken.
Kærnemælken og müslien varmes op til ca. 30ºC (håndvarm).
Gæren opløses i blandingen. 
Der tilføres ca. 150 g  af melet og der røres kraftigt i blandingen.
Salt tilføres. 
Yderligere hvedemel tilføres, og der æltes indtil man har en jævn dej.
(må ikke være for tør).
En brødform smøres med 3 dråber olie. 
Dejen formes så den passer med bunden af formen og lægges heri. 
Dej og form sættes til hævning et lunt sted i ikke mindre end 2 timer.
Ovnen forvarmes til 225ºC.
Den hævede dej smøres med kærnemælk.
Dejen bages i ca. 25-30 minutter, til brødet er gyldent.