Logo

Rødvinssauce til vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk olie

Skroget fra fasanen, dyret eller et par lunser af kødet
Toppen af to porrer
1 løg, skåret i både
1 gulerod, groft snittet
Tre stilke timian
5 laurbærblade
10-15 sorte peberkorn
1 spsk tomatpuré
1/2 dl balsamico eddike
1/2 l. rødvin
1/2 l. vand
4 spsk Maizena

Varm olien op i en gryde ved høj varme.

Skroget fra vildet sauteres sammen med løg, gulerod, timian, laurbærblade og peberkorn i ca. 10 min.

Tilsæt tomatpuré og sautér yderligere 1 minut.

Skub grønsagerne til side i gryden, tilsæt balsamico og kog helt ind. Tilsæt dernæst rødvin og kog det ind til det halve, inden vandet kommes i til sidst.

Lad det hele simre en halv time og si saucen.

Rør Maizena op i vand og tilsæt lidt af gangen, til du opnår den ønskede konsistens. saucen kan evt. smages til med lidt portvin efter behag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her