Logo

Røget hellefisk med aspargessalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250-300 g røget hellefisk i skiver
600 g grønne asparges (friske)
1 tsk salt
1 tsk sukker
3 spsk esdragoneddike
4 spsk solsikkeolie
peber
1 bundt dild
2 dl cremefraiche
2 hårdkogte æg

De grønne asparges skylles og efterses. Godt med vand tilsat - salt og sukker bringes i kog, asparges koges i 10 min. De dryppes af. Eddike, olie, salt og peber rystes sammen, og hældes over aspargesene. Dild skylles og hakkes, blandes med cremefraiche. Æggene pilles og hakkes fint - de drysses over aspargesene, som anrettes på tallerkenen med hellefiskskiverne ved siden af. Creme fraichen serveres til sammen med ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her