Logo

Radicchio med majroer feta og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 radicchio eller treviso
500 g majroer
100 g feta
50 g rosiner

Dressing
2 spsk olivenolie
1 spsk rødvinseddike med hindbær
salt

Vask majroerne godt og skrab eventuelt den hvide del.
Skær stilken fra og skær dem i tykke både.
Blancher dem i letsaltet vand i ca. 4 minutter.
Tag dem op og lad dem afkøle.
Pluk radicchioen i mundrette stykker og bland dem med majroer.
Ryst dressingen sammen og bland den i salaten.
Anret den på et fad.
Smuldr feta over og drys med rosiner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Artiskok- og muslingesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Maskeret blomkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blomkålssalat med avocado, semi-dried tomat, chili og korianderDansk blomkål behøver bestemt ikke være en kedelig, kogt, hvid ting. Prøv salaten her, for...
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!