Logo

Ragout af løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et godt tilbehør til kød og fjerkræ, alene eller sammen med ris. Og naturligvis rigeligt med godt brød til at dyppe i saucen!

# Ingredienser 
2 spsk extra jomfruolivenolie
10-12 løg, gerne forskellige
4 fed hvidløg
1 rød chili
1 spsk hvidvinsvinaigre
1 tsk sukker
1 spsk tomatkoncentrat
½ l vand
½ tsk reven muskatnød og stødt allehånde
salt og hvid peber

* Tilberedning 
Pil løgene og skær de store i halve og lad de mindre løg og hvid­løgsfed være hele.
Sauter dem let i olivenolien.
Tilsæt tomatkoncentrat, vand og krydderier,
Lad ragouten småsim­re 1 times tid og server rygende varm.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her